MY BULLET JOURNAL
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Ενημερωτικο
υλικο

απολογισμος

Τελευταία νέα

6️⃣ + 1️⃣ tips για να τα πάτε τέλεια στην επόμενη συνέντευξη για δουλειά (Μέρος Β’)

14 Νοεμβρίου 2023

Ετοιμάζεστε για μια σημαντική συνέντευξη για δουλειά; Σας δίνουμε 6 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε το άγχος σας για αυτήν! 💼💪

🟤 Παρουσιάστε σωστά τον εαυτό σας και όχι απλά το βιογραφικό σας. Επισημάνετε τις δεξιότητες και εμπειρίες σας με συγκεκριμένα παραδείγματα. 🌟 Αναδείξτε τα ταλέντα σας!

🟣 Κάντε εύστοχες ερωτήσεις σχετικά με τις αρμοδιότητες της θέσης και την εταιρική κουλτούρα. 🤔 Δείξτε το γνήσιο ενδιαφέρον σας!

🔵 Θυμηθείτε τη σημασία της μη λεκτικής επικοινωνίας Η γλώσσα του σώματος λέει πολλά!

🟡 Να είστε συνεπείς ως προς την ώρα και το μέρος διεξαγωγής της συνέντευξης! Φροντίστε να φτάσετε 5-10 λεπτά νωρίτερα!

🙏 Καλή επιτυχία!

6️⃣ + 1️⃣ tips για να τα πάτε τέλεια στην επόμενη συνέντευξη για δουλειά (Μέρος Α’)

9 Νοεμβρίου 2023

Ετοιμάζεστε για μια σημαντική συνέντευξη για δουλειά; Σας δίνουμε 6+1 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε το άγχος σας για αυτήν! 💼💪

🔴Συγκεντρώστε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και τη θέση εργασίας. 🌐 Η γνώση είναι το κλειδί!

🟢Εξασκηθείτε σε συνήθεις ερωτήσεις συνέντευξης. Κάντε πρόβα μπροστά στον καθρέφτη! 🗣️ Η προετοιμασία κερδίζει!

🔵Φροντίστε το ντύσιμό σας να είναι ανάλογο με τον τύπο εργασίας, την κουλτούρα της εταιρείας και τον κλάδο 👔 Οι πρώτες εντυπώσεις έχουν σημασία!

Καλή επιτυχία!

5 dos και dont’s για ένα επιτυχημένο βιογραφικό

15 Σεπτεμβρίου 2023

Όταν δημιουργούμε το βιογραφικό μας, όλες και όλοι σκεφτόμαστε πώς θα το κάνουμε να ξεχωρίζει! Στο Εθνικό Κέντρο Europass – ΕΟΠΠΕΠ θεωρούμε ότι το βιογραφικό σημείωμα είναι η πρώτη ευκαιρία που σας δίνεται για να προβάλετε τις δεξιότητες και τις εμπειρίες σας σε έναν μελλοντικό εργοδότη και σας προτείνουμε 5 … dos για ένα βιογραφικό που ξεχωρίζει και 5 … dont’s προς αποφυγή!

Δημιουργήστε το Europass προφίλ σας σήμερα και παρουσιάστε τις δεξιότητες και τα προσόντα σας με φιλικό προς τον χρήστη τρόπο!

12 Σεπτεμβρίου 2023

Οι εργοδότες και οι εκπαιδευτικοί φορείς το εκτιμούν ως ένα ισχυρό εργαλείο για την κατανόηση των δεξιοτήτων σας. Αφήστε το προφίλ σας να μιλήσει για εσάς!
Βρείτε περισσότερα: https://europass.eoppep.gr/europass-profile/

Εξερευνήστε τον κόσμο με το Europass Mobility!

6 Σεπτεμβρίου 2023

Όταν δημιουργούμε το βιογραφικό μας, όλες και όλοι σκεφτόμαστε πώς θα το κάνουμε να ξεχωρίζει! Στο Εθνικό Κέντρο Europass – ΕΟΠΠΕΠ θεωρούμε ότι το βιογραφικό σημείωμα είναι η πρώτη ευκαιρία που σας δίνεται για να προβάλετε τις δεξιότητες και τις εμπειρίες σας σε έναν μελλοντικό εργοδότη και σας προτείνουμε 5 … dos για ένα βιογραφικό που ξεχωρίζει και 5 … dont’s προς αποφυγή!

5 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι στο Europass!

27 Ιουλίου 2023

Το Europass είναι μια  πρωτοπόρος πλατφόρμα που υποστηρίζει τη διαχείριση της εκπαιδευτικής και επαγγελματικής πορείας των πολιτών. Μέσα σε 3 χρόνια πέτυχε τον εντυπωσιακό στόχο των 5 εκατομμύριων εγγεγραμμένων!!
Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων, το Europass παρουσίασε, επίσης, το νέο εργαλείο τάσεις εργασίας και δεξιοτήτων !

Πρόκειται για ένα δυναμικό εργαλείο με το οποίο μπορείτε να αναζητήσετε και να λάβετε πληροφόρηση για τα επαγγέλματα και τις δεξιότητες που είναι σε υψηλή ζήτηση στις χώρες της Ε.Ε.. Αυτό το νέο εργαλείο του Europass θα σας βοηθήσει να λάβετε αποφάσεις, όταν ετοιμάζετε το επόμενο βήμα στην εκπαιδευτική ή την επαγγελματική σας πορεία!

Εσείς έχετε το δικό σας προφίλ europass;

Δημιουργήστε το προφίλ σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε 31 γλώσσες, για να ξεκλειδώσετε απεριόριστες δυνατότητες.

Εκδηλώσεις

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ – ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ / ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

“Η συμβουλευτική σταδιοδρομίας / επαγγελματικού προσανατολισμού (ΣυΕΠ) περισσότερο αναγκαία από ποτέ: βελτιώνοντας την επάρκεια των συμβούλων στους τομείς της εκπαίδευσης, της απασχόλησης και των κοινωνικών υπηρεσιών”

10 & 11/05/2023
Online Workshop : "Europass: Προφίλ και Βιογραφικό για όσους αναζητούν εργασία! - Φόρμα Συμμετοχής

Online Workshop : “Europass: Προφίλ και Βιογραφικό για όσους αναζητούν εργασία! – Φόρμα Συμμετοχής

Το Εθνικό Κέντρο Europass του ΕΟΠΠΕΠ σας προσκαλεί στο workshop με τίτλο “Europass: Προφίλ και Βιογραφικό για όσους αναζητούν εργασία.

 

20/072023, 13.00 – 14.00, Διαδικτυακά
Online Workshop : "Europass: Προφίλ και Βιογραφικό για όσους αναζητούν εργασία! - Φόρμα Συμμετοχής

Κάνε το επόμενο βήμα με το Europass

Συμπλήρωμα πιστοποιητικού

Eίσαι φοιτητής, σπουδαστής, εκπαιδευτικός ή σύμβουλος σταδιοδρομίας και σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για το Europass και τις δυνατότητες που προσφέρει;

12/05/2023

Απολογισμός

Δράσεις ενημέρωσης 

Το Εθνικό Κέντρο Europass υλοποίησε μια σειρά δράσεων και ενεργειών επικοινωνίας με στόχο την ενημέρωση για το νέο Europass. Λαμβάνοντας υπόψιν και τα επιδημιολογικά δεδομένα που προέκυψαν από την πανδημία SARS-CoV-2, οι δράσεις μας έγιναν δια μέσου του διαδικτύου.

Ως Εθνικό Κέντρο Europass συμμετείχαμε και διοργανώσαμε webinars τα οποία είχαν ως στόχο τόσο την ενημέρωση του γενικού κοινού όσο και συγκεκριμένων ομάδων, όπως φοιτητές, μαθητές, σύμβουλοι σταδιοδρομίας.

Ιούνιος 2020- Μάρτιος 2021

  11 ενημερωτικές δράσεις

ωφελήθηκαν  1000 συμμετέχοντες

Πως θα αξιολογούσατε αυτή τη σελίδα;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το βαθμολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 1