Εκδηλώσεις του Εθνικού Κέντρου Europass

Δείτε τις επερχόμενες και παρελθοντικές εκδηλώσεις

Webinar: “Προφίλ και βιογραφικό για φοιτητές, σπουδαστές και αναζητούντες εργασία”

Το Εθνικό Κέντρο Europass- ΕΟΠΠΕΠ σας προσκαλεί στο webinar με τίτλο: “Προφίλ και βιογραφικό για φοιτητές, σπουδαστές και αναζητούντες εργασία” το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023, στις 14.00 – 15.00 μ.μ. διαδικτυακά στο Teams.

Κατά τη διάρκεια του workshop θα μπορείτε: – να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες του Europass και πως μπορεί να σας διευκολύνει στην αναζήτηση της μελλοντικής σας απασχόλησης – να μάθετε πρακτικές πληροφορίες για το προφίλ Europass και – να δείτε tips για την δημιουργία βιογραφικού.

Online Workshop : “Europass: Προφίλ και Βιογραφικό για όσους αναζητούν εργασία! – Φόρμα Συμμετοχής

Το Εθνικό Κέντρο Europass του ΕΟΠΠΕΠ σας προσκαλεί στο workshop με τίτλο “Europass: Προφίλ και Βιογραφικό για όσους αναζητούν εργασία.

Πότε και πού: Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023, ώρες: 13.00 – 14.00, Διαδικτυακά.

Κατά τη διάρκεια του workshop θα μπορείτε:
– να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες του Europass και πως μπορεί να σας διευκολύνει στην αναζήτηση της μελλοντικής σας απασχόλησης
– να μάθετε πρακτικές πληροφορίες για το προφίλ Europass και
– να δείτε tips για την δημιουργία βιογραφικού.

Μην χάσετε ευκαιρία να δηλώσετε συμμετοχή έως την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023 και … να κάνετε το επόμενο βήμα για τη σταδιοδρομία σας! Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας! Θα λάβετε με email το σύνδεσμο και τις οδηγίες παρακολούθησης.

Online Workshop : "Europass: Προφίλ και Βιογραφικό για όσους αναζητούν εργασία! - Φόρμα Συμμετοχής

Κάνε το επόμενο βήμα με το Europass,

Συμπλήρωμα πιστοποιητικού

Eίσαι φοιτητής, σπουδαστής, εκπαιδευτικός ή σύμβουλος σταδιοδρομίας και σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για το Europass και τις δυνατότητες που προσφέρει;

Τότε, σίγουρα, δεν πρέπει να χάσεις το συνέδριο που διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Europass- ΕΟΠΠΕΠ στις 12 Μαΐου 2023 με τίτλο: Europass, το δωρεάν εργαλείο σταδιοδρομίας για την εκπαίδευση και την εργασία στην Ευρώπη.

Στο συνέδριο, την κύρια ομιλία με τίτλο: Κάνε το επόμενο βήμα με το Europass, θα κάνει ο κ. Δημήτρης Πικιός, Team Leader Europass και ESCO, European Commission, DG Employment, Social Affairs and Inclusion.
Θα γίνουν, επίσης, θεματικές ομιλίες για τις ευκαιρίες που προσφέρει το Erasmus+, τις δεξιότητες ESCO, τη σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος και συνοδευτικής επιστολής, την αγορά εργασίας, τη συνέντευξη πρόσληψης, κλπ.

Πως θα αξιολογούσατε αυτή τη σελίδα;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το βαθμολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0